Şehit Er Bülent Afşin İlkokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.30
Isınma: Soba ile ısınmaktadır.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Lojman: 1 - Lojman kullanılmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda sportif, bilimsel etkinliklere ve proje çalışmalarına aktif katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0472 5512457

Belgegeçer - (472) 551 2089

WEB - https://sehiterbulentafsin.meb.k12.tr

Adres - BALÇİÇEK KÖYÜ BALÇİÇEK KÜME EVLERİ BALÇİÇEK İLKOKULU BLOK NO 19 TAŞLIÇAY / AĞRI

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulun bulunduğu köy, 24 haneden oluşmaktadır. Köy halkı hayvancılık ve tarımla uğraşmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 28, İlçeye 9 km uzaklıktadır.